среда, 13. јун 2018.

ПРИКУПЉАЊЕ ПОМОЋИ ЗА НИШЛИЈКУ МИЉАНУ РИСТИЋ СТАНКОВИЋ, ОБОЛЕЛУ ОД ЛЕУКЕМИЈЕ



            Драга браћо и сестре, Богољубиви хришћани,
            Обавештавамо вас да је Верско Добротворно Старатељсто при нашем храму покренуло акцију прикупљања новца за лечење тридесетдвогодишње Миљане Ристић Станковић из Ниша, којој је у четвртом месецу трудноће дијагностикована агресивна акутна мијелобластна леукемија типа М1. Лечење је започето агресивном хемотерапијом у нишком Клиничком центру, али њен живот зависи од транплантације коштане сржи, која мора да се обави на клиници у Лондону. Генетски и молекуларни профил њене болести је такав да само неколико клиника у свету може да јој помогне, а за њено лечење треба прикупити 300 000 енглеских фунти. С обзиром на хитност и озбиљност ситуације, Клиника је захваљујући залагању проф. др Едуарда Оливарија одобрила плаћање трансплантације у две рате. Један део лечења је успешно обављен, али се на жалост пре два месеца њено стање знатно погоршало. Потребан је хитан наставак лечења. Миљана је од почетка лечења одвојена од свог осамнаестомесечног сина Вукашина.
            Акцију прикупљања помоћи Миљани, благословила је Његова Светост патријарх српски г. Иринеј, а у акцију су се укључиле парохије СПЦ у Нишу, Лондону и Бирмингему. Овим путем позивамо све који су у могућности да помогну нашој сестри, суграђанки и мајци малог детета.
       Своје прилоге можете оставити у каси за прикупљање помоћи која се налази у црквеној продавници нашег храма, или уплатом на рачун:
            ДИНАРСКИ: 160-469670-88
            ДЕВИЗНИ: 00-540-0002122.1
IBAN: RS35160005400002122166
ШАПИЋ ФОНДАЦИЈА: Уписати у СМС поруци 304 и послати на број 3030
            FACEBOOK

            Унапред се свима захваљујемо на помоћи. Нека вам Добри Господ подари свако добро.

            БРАТСТВО ХРАМА СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА

Нема коментара:

Постави коментар